Minden újdonság a Cisco Webexről

Hírek, újdonságok, tippek és tanácsok a Cisco Webexről

Háttér-homályosítás mindenütt!
iOS után fokozatosan minden platformon elérhető lesz a blur funkció

Az elmúlt időszakban szinte mindenki távmunkában dolgozott, de még így is sokszor tapasztaltam, hogy a megbeszélés résztvevői nem kapcsolják be a videót, mondván ne lássanak engem. Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy ha most a munkahelyen ülnénk a tárgyalóban, akkor se raknánk egy spanyolfalat magunk elé, de sokszor valós kifogás, hogy még nincs elég rend, vagy nincs dedikált dolgozószoba, és nem akarunk mindent megmutatni. Nos, ezekre az esetekre hasznos funkció a háttér elhomályosítása. A Webex esetén ez korábban csak Apple iOS eszközökön volt elérhető, de most megjelent számítógépeken is.

blur_ios.gif

Mac-ra már kint van (40.6), Windows-ra pedig érkezik (40.7), és az ígéretek szerint hamarosan Androidon is működni fog.

blur_desktop.jpg

Mondhatnánk, hogy ezzel a fejlesztéssel hátrányba kerülnek azok, akik valódi videókonferencia eszközzel csatlakoznak a megbeszélésbe, de jó hír, hogy az új Webex Desk Pro eszköz is tudja a háttér elhomályosítást, illetve a virtuális hátteret. Természetesen javasoljuk, hogy a funkciót tényleg csak szükség esetén használjuk, és ne tereljük el mindenféle virtuális hátterekkel a résztvevők figyelmét, legyen a fókuszban a hatékonyság.

További részletek erről az aktuális újdonságok között.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://webex.blog.hu/api/trackback/id/tr7615970160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Webex fan 2020.07.27. 12:55:25

Mára általánosan elérhető a háttér-elhomályosítás minden platformon, legyen az Mac, Windows, iOS vagy Android.

Minden újdonság a Cisco Webexről

Friss topikok

Címkék

airplay (1) appleairplay (1) apple airplay (1) babblelabs (1) background noise (3) background noise removal (3) blur (1) breakout session (2) breakout sessions (1) cisco (2) cisco webex (17) covid19 (1) custom layout (1) desk camera (1) elearning (1) exchange (1) facebook (1) gmail (1) google (1) grid view (1) háttérzaj (1) háttérzaj csökkentés (2) háttérzaj elnyomás (1) háttérzaj szűrés (4) hibrid rendezvény (1) hibrid tanterem (1) home office (4) hybridwork (3) hybrid esemény (1) ingyenes (1) interaktivitás (1) Interim Simultaneous Interpretation (1) Interpretation (1) layout (1) meeting (1) microsoft (2) microsoftteamsroom (1) miracast (1) msteams (2) ms teams (1) mtr (1) naptár (1) o365 (2) oktatás (2) outlook (1) polling (1) QandA (1) real time translation (1) roombarpro (1) scheduling (2) sharing (1) Simultaneous Interpretation (1) sli.do (1) slido (2) socio (1) stage view (1) stream (1) streaming (1) szervezés (1) tárgyaló (1) távmunka (6) távoktatás (2) translation (1) usb camera (1) videoconference (15) videokonferencia (13) videókonferencia (1) virtuális esemény (2) virtuális oktatás (2) virtual background (1) visszatérés az iskolába (1) webcast (1) webconference (12) webesemény (1) webex (18) webexdesk (1) webexroombar (1) webex desk (1) webex desk camera (1) webex events (5) webex meetings (12) Webex ONE (1) webex room bar (1) webinar (1) webkonferencia (12) webközvetítés (1) wireless sharing (1) work from home (6) world cloud (1) youtube (1) zoom (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása