Minden újdonság a Cisco Webexről

Hírek, újdonságok, tippek és tanácsok a Cisco Webexről

Új év - új fejlesztések
Idézzük fel a Webex ONE konferencia bejelentéseit

Új év, új remények, új lendület, a Webex számára pedig új felesztések, hiszen alig egy hónapja zajlott a nagyszabású Webex ONE konferencia, ahol számos bejelentés hangzott el. Ezek közül van olyan, ami már készen is van – mint pl. a háttérzaj csökkentés – de sok ebben az új évben fog megjelenni. Idézzük fel gyorsan mik is ezek:

  • Enhanced video layouts - a jövőben egy csúszkával rugalmasan lehet majd a képelrendezések közül választani, ezzel párhuzamosan a videókonferencia eszközökön is újabb és újabb layout lehetőségek jelennek meg (pl. 4x4, 5x5)
  • Meeting templates - különböző megbeszéléstípusok közül választhatunk majd, nemcsak hagyományos klasszikus Webex Meeting lesz, hanem pár perces quick sync meeting, vagy roundtable meeting, ami itthon leginkább egy közmeghallgatáshoz, vagy a parlamenti kérdezz-felelekhez lehetne hasonlítani, ahol szabályok szerint zajlik a kérdés-felelet.
  • Fordítás - a Webex elsőként 15 világnyelvre automatikusan fordítani fog
  • Breakout rooms - ez is már elérhető funkció, de folyamatosan fejlődnek a breakout room használatakor elérhető funkciók, mely főleg az oktatásban nagyon népszerű
  • Rich Guest Experiences - a Webexnek mindig is a legnagyobb előnye volt, hogy cégen belül és kívül egyaránt könnyedén használható, nem ütközünk korlátokba ha olyan résztvevőt hívunk meg, akivel még nem Webexeztünk. A folyamatosan megújuló felületbe még könnyebb lesz a vendégek bekapcsolódása.
  • Gestures - gombok, ikonok használatával mindig is lehetett visszajelzést adni, de most a mesterséges intelligencia segítségével a Webex automatikusan felismeri a legfontosabb gesztusbeli jelzéseket, és közvetíti azokat az előadó felé.
  • Action items - a Webex Assistant használatával a megbeszélésekről ezentúl nemcsak leirat készül, hanem azonnal kiemelhetők a legfontosabb elhangzottak (highlights), és a teendők (action items) - minden jegyzőkönyvvezető álma :-)
  • Slido - nem mintha eddig szűkölködtünk volna interaktív eszközökben, hiszen volt poll, feedback, annotate, de most a Slido cég eszköztárának beépítésével még élménydúsabb szavazásokat, word cloudokat, stb. lehet majd csinálni
  • Még nagyobb Webex események - eddig egy Webex meeting felső korlátja 1000 résztvevő, az Events-é pedig 3000 volt, amiket persze ki lehetett egészíteni streaminggel. A jövőben a Webex Events-ek felső korlátja akár 25000 fő lesz!

Mindez persze nem az összes bejelentés a Webex ONE-ról, most csak a Meeting platform legfontosabb fejlesztéseit idéztem fel. Ha többet szeretnél megtudni akkor itt az eredeti bejelentés, vagy egy rövid videó:

B.Ú.É.K.!

A bejegyzés trackback címe:

https://webex.blog.hu/api/trackback/id/tr8516371198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Minden újdonság a Cisco Webexről

Friss topikok

Címkék

airplay (1) appleairplay (1) apple airplay (1) babblelabs (1) background noise (3) background noise removal (3) blur (1) breakout session (2) breakout sessions (1) cisco (2) cisco webex (17) covid19 (1) custom layout (1) desk camera (1) elearning (1) exchange (1) facebook (1) gmail (1) google (1) grid view (1) háttérzaj (1) háttérzaj csökkentés (2) háttérzaj elnyomás (1) háttérzaj szűrés (4) hibrid rendezvény (1) hibrid tanterem (1) home office (4) hybridwork (3) hybrid esemény (1) ingyenes (1) interaktivitás (1) Interim Simultaneous Interpretation (1) Interpretation (1) layout (1) meeting (1) microsoft (2) microsoftteamsroom (1) miracast (1) msteams (2) ms teams (1) mtr (1) naptár (1) o365 (2) oktatás (2) outlook (1) polling (1) QandA (1) real time translation (1) roombarpro (1) scheduling (2) sharing (1) Simultaneous Interpretation (1) sli.do (1) slido (2) socio (1) stage view (1) stream (1) streaming (1) szervezés (1) tárgyaló (1) távmunka (6) távoktatás (2) translation (1) usb camera (1) videoconference (15) videokonferencia (13) videókonferencia (1) virtuális esemény (2) virtuális oktatás (2) virtual background (1) visszatérés az iskolába (1) webcast (1) webconference (12) webesemény (1) webex (18) webexdesk (1) webexroombar (1) webex desk (1) webex desk camera (1) webex events (5) webex meetings (12) Webex ONE (1) webex room bar (1) webinar (1) webkonferencia (12) webközvetítés (1) wireless sharing (1) work from home (6) world cloud (1) youtube (1) zoom (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása