Minden újdonság a Cisco Webexről

Hírek, újdonságok, tippek és tanácsok a Cisco Webexről

Jön a Slido!

Május elején lezárult a szomszédos Szlovákiában működő Slido cég felvásárlása, és ahogy azt tavaly ősszel a Babblelabs-nál is tapasztaltuk, a Cisco célja, hogy a felvásárlás gyümölcse minél hamarabb elérhető legyen a Webex felhasználói közösség számára, így várhatóan már júniusban, a 41.6-os verzióval együtt meg is jelenik.

Miért is jó a Slido? Segítségével a virtuális megbeszéléseket interaktívvá tudjuk tenni, új aszinkron csatornaként jelenik meg a Webex megbeszélés során, ahol az előadó folyamatos visszajelzést kaphat a hallgatóktól. Már akár egy egyszerű szófelhő bedobásával sokkal interaktívabbá, emlékezetesebbé tehető egy megbeszélés, nem is beszélve arról, hogy egy oktatás során mennyire hasznos, ha előtte rákérdezünk, hogy mit gondolnak a hallgatók, utána pedig egy gyors teszttel meggyőződünk arról, hogy megértették-e. A kérdezz-felelek modul is sokkal színesebb, mint amit eddig a Webex nyújtott, hiszen a kérdésekre is lehet szavazni, lehet névtelen is, lehetnek összetetteb válaszok, és tetszés szerint moderált vagy egyből megjelenik minden a szervező tetszése szerint. 

A fentiekből is következik, hogy a Slido Webex integráció elkészülte után is továbbra is használható marad önállóan, hiszen hátha eljön egyszer megint a valódi csapatgyűlések korszaka, ilyenkor a Webexre nincs szükség, de a Webex előfizetők számára ingyenesen elérhető Slido-val csak egy QR kód kell, és bárki szavazhat a nála lévő mobileszközén. Szóval a Webex előfizetők csak nyerhetnek.

Aki pedig nagyon elszánt, az a Slido más integrációit is kipróbálhatja, így pl. PowerPoint vagy Google Slides prezentációkba is natívan beépíthető az interaktív tartalom, és az integrációk számra folyamatosan bővülni fog a Cisco felvásárlás után is.

A bejegyzés trackback címe:

https://webex.blog.hu/api/trackback/id/tr3216564066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Minden újdonság a Cisco Webexről

Friss topikok

Címkék

airplay (1) appleairplay (1) apple airplay (1) babblelabs (1) background noise (3) background noise removal (3) blur (1) breakout session (2) breakout sessions (1) cisco (2) cisco webex (17) covid19 (1) custom layout (1) desk camera (1) elearning (1) exchange (1) facebook (1) gmail (1) google (1) grid view (1) háttérzaj (1) háttérzaj csökkentés (2) háttérzaj elnyomás (1) háttérzaj szűrés (4) hibrid rendezvény (1) hibrid tanterem (1) home office (4) hybridwork (3) hybrid esemény (1) ingyenes (1) interaktivitás (1) Interim Simultaneous Interpretation (1) Interpretation (1) layout (1) meeting (1) microsoft (2) microsoftteamsroom (1) miracast (1) msteams (2) ms teams (1) mtr (1) naptár (1) o365 (2) oktatás (2) outlook (1) polling (1) QandA (1) real time translation (1) roombarpro (1) scheduling (2) sharing (1) Simultaneous Interpretation (1) sli.do (1) slido (2) socio (1) stage view (1) stream (1) streaming (1) szervezés (1) tárgyaló (1) távmunka (6) távoktatás (2) translation (1) usb camera (1) videoconference (15) videokonferencia (13) videókonferencia (1) virtuális esemény (2) virtuális oktatás (2) virtual background (1) visszatérés az iskolába (1) webcast (1) webconference (12) webesemény (1) webex (18) webexdesk (1) webexroombar (1) webex desk (1) webex desk camera (1) webex events (5) webex meetings (12) Webex ONE (1) webex room bar (1) webinar (1) webkonferencia (12) webközvetítés (1) wireless sharing (1) work from home (6) world cloud (1) youtube (1) zoom (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása