Minden újdonság a Cisco Webexről

Hírek, újdonságok, tippek és tanácsok a Cisco Webexről

Milyen legyen a tárgyaló USB kamerája?
Visszatérés az irodába a Webex Room USB-vel

Az elmúlt időszak alapjaiban változtatta meg az irodai munkavégzést. Sok helyről hallani, hogy csak különböző beosztásokban térnek vissza az irodába, vagy az is előfordul, hogy van akinél nagyon is bejött a távmunka és most már csak a szükség esetén megy be. Lényeg a lényeg, a virtuális megbeszélések ezentúl sokkal gyakoribbak lesznek. Ehhez elengedhetetlen egy olyan tárgyalói eszköz ami lehetővé teszi, hogy többen is tudjanak a kényelmesen kommunikálni a távolról dolgozókkal. A laptop kamerája erre már nem alkalmas, azokat a rémálmokat meg hagyjuk, hogy mi van akkor amikor egy helyiségben mindenki csatlakozik ugyanahhoz a megbeszéléshez a saját gépéről...

Egyetlen egy megoldás van, egy tárgyalói jellegű USB kamera szintű rendszer, ami elé 2-3-4 ember is beülhet konferenciázni, bármilyen rendszert is használnak. A Webex Room USB pont ilyen. A hardver azonos a Webex Room Miniével, csak egy meglévő kijelző kell, amire rácsavarozzuk, és máris kommunikációképesek vagyunk. A 120º látószög biztosítja, hogy bárhova ülhetünk, és nem kell állítgatni sem, a Best Overview funkcióval automatikusan a jelenlevőket fogja csak mutatni. A laptopunkhoz egy USB kábellel csatlakozik, a gép azonnal felismeri a professzionális minőségű kamerát és mikrofont, azzal a szoftverrel konferenciázunk, amivel csak akarunk, de az élmény a másik oldalon garantáltan jó lesz.

room_usb.jpg

Híváson kívül a Webex Room USB képes interaktív tartalmakat megjeleníteni - digital signage - így akár a vírusbúcsúztatás aktuális hírei is megjeleníthetők. Könnyedén lehet rajta keresztül tartalmat is kivetíteni, mivel mindazon vezetéknélküli prezentációs módszereket ismeri, amit az összes Webex Room eszköz. Ezekből is következik, hogy a Room USB nemcsak egy standalone USB periféria, hanem a Control Hubból egységesen felügyelhető, és mindez ingyenes. Igény esetén pedig rendes videókonferencia codec-re lehet upgrade-elni, a Room USB-ből Room Kit Minivé válás csak egy licenszkulcs kérdése.

Ugye, hogy jó? Minden további részlet itt: www.cisco.com/go/roomusb

A bejegyzés trackback címe:

https://webex.blog.hu/api/trackback/id/tr7516006138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Minden újdonság a Cisco Webexről

Friss topikok

Címkék

airplay (1) appleairplay (1) apple airplay (1) babblelabs (1) background noise (3) background noise removal (3) blur (1) breakout session (2) breakout sessions (1) cisco (2) cisco webex (17) covid19 (1) custom layout (1) desk camera (1) elearning (1) exchange (1) facebook (1) gmail (1) google (1) grid view (1) háttérzaj (1) háttérzaj csökkentés (2) háttérzaj elnyomás (1) háttérzaj szűrés (4) hibrid rendezvény (1) hibrid tanterem (1) home office (4) hybridwork (3) hybrid esemény (1) ingyenes (1) interaktivitás (1) Interim Simultaneous Interpretation (1) Interpretation (1) layout (1) meeting (1) microsoft (2) microsoftteamsroom (1) miracast (1) msteams (2) ms teams (1) mtr (1) naptár (1) o365 (2) oktatás (2) outlook (1) polling (1) QandA (1) real time translation (1) roombarpro (1) scheduling (2) sharing (1) Simultaneous Interpretation (1) sli.do (1) slido (2) socio (1) stage view (1) stream (1) streaming (1) szervezés (1) tárgyaló (1) távmunka (6) távoktatás (2) translation (1) usb camera (1) videoconference (15) videokonferencia (13) videókonferencia (1) virtuális esemény (2) virtuális oktatás (2) virtual background (1) visszatérés az iskolába (1) webcast (1) webconference (12) webesemény (1) webex (18) webexdesk (1) webexroombar (1) webex desk (1) webex desk camera (1) webex events (5) webex meetings (12) Webex ONE (1) webex room bar (1) webinar (1) webkonferencia (12) webközvetítés (1) wireless sharing (1) work from home (6) world cloud (1) youtube (1) zoom (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása