Minden újdonság a Cisco Webexről

Hírek, újdonságok, tippek és tanácsok a Cisco Webexről

Miért érdemes az új Webex Events-et választani?

Egy ideje már elérhető a megújult Webex Events, de többször tapasztaltam, hogy sokan még a hagyományosat használják, ezért gondoltam érdemes összeszedni miért is előnyös az újra áttérni, milyen előnyöket kínál. Ezen előnyök egy része közös a Meetings-szel, sok funkció onnan ismerős, vagy ott is elérhető:

  • megújult modern szervező váltotta fel a pilótavizsgás régit. A Webex Meetings és az Events szervezést ugyanott indítjuk.
  • A résztvevők számára megjelenő regisztrációs oldal saját igény szerinti arculattal ruházható fel (branding) – ez korábban gyakori kérés volt, hogy jobban lehessen saját arculatra igazítani
  • Webex Assistant – mesterséges intelligencia alapú asszisztens, aki az esemény alatt lejegyzeteli a megjegyzéseket, teendőket. Ez mondjuk főleg angolul érhető el.
  • Tartalommegosztásnál videót is lehet megosztani, akár hanggal is
  • Hang esetén amennyiben valódi muzsikáról van szó, a „zene mód” is választható
  • Könnyebben elérhetők, és megújultak a virtuális előadásoknál visszajelzés adás tekintetében fontos reakció, gesture funkciók
  • Feliratozásra van mód – egyelőre magyarul még nem tud, viszont fontos információ, hogy ez a funkció ingyenes. Az feliratozás másik előnye, hogy felvétel esetén keresni is lehet benne.
  • Fordítani is tud 109 nyelvre, köztük magyarra is. Ehhez külön licensz szükséges. A beszélt forrásnyelvek köre is bővül, angol, német, francia pl. sokszor hasznos lehet hazánkban is.
  • Nagyon hasznos, hogy itt is elérhető a Meetings-nél népszerű képelrendezés választás (layouts). Saját igényünk szerint rendezhetjük el, hogy kit szeretnénk nagyban látni, ne csak mindig a prezentáció foglalja el a képet (stage view).
  • People Insights profil – az előadók ha kitöltik a profiljukat a résztvevők jobban képet kaphatnak arról, hogy kik ők
  • Slido integráció – a virtuális előadásoknál az interaktivitás fenntartásának legfontosabb eszköze. A Slido a Webex Events-be is integrálásra került, de akár önállóan is használható, így már az előadás meghirdetésekor lehet vele gyűjteni a résztvevők kérdéseit, hogy aztán még felkészültebbek legyünk. A Slido hat féle kérdéstípust ismer, ezek közül a legnépszerűbb a kvíz, és a word count, de egy előadásnál a Q&A is nagyon fontos, ebben is sokkal több eszközt nyújt, hiszen a kérdéseket lehet like-olni, és lehetnek benne további válaszok is.
  • Reportok – ezek elengedhetetlen kellékei szervezői oldalon az Events-nek, új helyen a Meetins-szel közös My Reports fülön találhatóak. Az esemény alatt pedig a Webex Control Hub nyújt nekünk betekintést, és hibakeresési lehetőséget.

Ezenfelül természetesen rendelkezésre áll a webcast választásának lehetősége, bár szerintem a sima webinar jellegű Webex Events nyújtotta maximális 10 ezer résztvevő is elég szokott lenni kis hazánkban.

460204.jpg

Jó Webexezést!

A bejegyzés trackback címe:

https://webex.blog.hu/api/trackback/id/tr716708854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Minden újdonság a Cisco Webexről

Friss topikok

Címkék

airplay (1) appleairplay (1) apple airplay (1) babblelabs (1) background noise (3) background noise removal (3) blur (1) breakout session (2) breakout sessions (1) cisco (2) cisco webex (17) covid19 (1) custom layout (1) desk camera (1) elearning (1) exchange (1) facebook (1) gmail (1) google (1) grid view (1) háttérzaj (1) háttérzaj csökkentés (2) háttérzaj elnyomás (1) háttérzaj szűrés (4) hibrid rendezvény (1) hibrid tanterem (1) home office (4) hybridwork (3) hybrid esemény (1) ingyenes (1) interaktivitás (1) Interim Simultaneous Interpretation (1) Interpretation (1) layout (1) meeting (1) microsoft (2) microsoftteamsroom (1) miracast (1) msteams (2) ms teams (1) mtr (1) naptár (1) o365 (2) oktatás (2) outlook (1) polling (1) QandA (1) real time translation (1) roombarpro (1) scheduling (2) sharing (1) Simultaneous Interpretation (1) sli.do (1) slido (2) socio (1) stage view (1) stream (1) streaming (1) szervezés (1) tárgyaló (1) távmunka (6) távoktatás (2) translation (1) usb camera (1) videoconference (15) videokonferencia (13) videókonferencia (1) virtuális esemény (2) virtuális oktatás (2) virtual background (1) visszatérés az iskolába (1) webcast (1) webconference (12) webesemény (1) webex (18) webexdesk (1) webexroombar (1) webex desk (1) webex desk camera (1) webex events (5) webex meetings (12) Webex ONE (1) webex room bar (1) webinar (1) webkonferencia (12) webközvetítés (1) wireless sharing (1) work from home (6) world cloud (1) youtube (1) zoom (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása